Verkkosivun merkinnän hankinta

Kun olet ilmoittanut ongelmasta Kasperskyn asiakastuen asiantuntijoille, he saattavat pyytää sinua antamaan verkkosivun merkinnän. Käytämme sitä opettamaan sovellustamme tunnistamaan online-lomakkeet ja parantamaan sovelluksen yleistä suorituskykyä.

Kun olet asentanut selainlaajennuksen, voit hankkia sivun merkinnän seuraavalla komentosarjalla:

(function(){var e=document.createEvent("Event");e.initEvent("kpm_getSiteMarkup",!0,!0);document.dispatchEvent(e)})();

Komentosarjan voi suorittaa minkä tahansa tuetun selaimen konsolissa.